Obradović: Vučić menja Ustav po diktatu iz Brisela 1Foto: BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ/DS

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da ako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nešto dužan Briselu i „onima koji su ga doveli na vlast 2012. godine“, onda to treba da plati iz svog džepa a ne da to vraća promenama Ustava.

„Pozivam sve građane Srbije, bez obzira na podele na levicu i desnicu, zapad i istok, vlast i opoziciju, da složno, glasno i jasno, iz inata, kažemo ‘NE’ promeni Ustava. Pozivam sve građane koji su protiv ulaska Srbije u EU, a njih je preko polovine, da taj svoj stav potvrde na referendumu tako što će reći ‘NE’ briselskim diktatima“, naveo je Obradović u pisanoj izjavi.

On je upitao da li će se isto tako nametati izbacivanje preambule o Kosovu kao sastavnom delu Srbije, ili obavezna vakcinacija, stalne kovid propusnice ili masovno naseljavanje migranata.

„Zajedničkim snagama, bez obzira na sve naše ideološke i političke razlike, možemo da zaustavimo aktuelnu vlast ucenjenu od strane EU u pokušaju da od Srbije napravi koloniju i deponiju. Mi to možemo – zajedno! Ne damo Ustav! Ne damo svetinje! Ne damo Srbiju! Srpski Ustav i Srbija nisu na prodaju!“, dodao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari