Komentari: 0
Ostavite komentar
Ocena: 0.00
Glasaj:
Pošalji tekst
Promeni veličinu slova
Verzija za štampu
Bili ste svedok događaja?
Pošaljite nam vaše vidjenje, slike ili video..
Novi putevi i vodovodna mreža u Batajnici
01/09/2009 23:23 | Prioritet nove opštinske vlasti: Radovi na infrastrukturi

Novi putevi i vodovodna mreža u Batajnici

Autor: B. R.

Na inicijativu Gradske opštine Zemun, Javno komunalna preduzeća Beograd put i Beogradski vodovod i kanalizacija, u Batajnici su juče počeli radove na nekoliko lokacija. Putari rade delove Novosadske ulice i 23. nove, dok radnici beogradskog vodovoda obavljaju rekonstrukciju vodovodne mreže u ulicama Carice Jelene i Kralja Vladislava. Dotrajale vodovodne cevi biće zamenjene novim, širim i omogućiće bolji pritisak i veći protok vode.

- Gradska opština Zemun utvrdila je listu prioriteta za građevinsko-komunalne aktivnosti. Svakako da je asfalt, struja i vodovodna mreža nešto što mora imati svaki građanin. Nažalost, u 21. veku, imamo poražavajući podatak da 35 odsto Batajničana nema ništa od onog što čini normalne uslove života u drugim sredinama - rekao je juče član Opštinskog veća Zemuna Milan Bojović.

Prema rečima Nikole Arnauta, predsednika MZ Batajnica, ovo je prvi konkretan primer kojim na teritoriji Batajnice nova opštinska vlast pokazuje da joj je rešavanje infrastrukturnih problema građana jedan od glavnih prioriteta.

Ostavite komentarOstavite komentar

Komentari (0)