Komentari: 0
Ostavite komentar
Ocena: 5.00
Glasaj:
Pošalji tekst
Promeni veličinu slova
Verzija za štampu
Bili ste svedok događaja?
Pošaljite nam vaše vidjenje, slike ili video..

20/08/2008

Počela sezona klizanja u "Ledenoj hali Pionir"

Od juče, hala radi od sedam časova ujutru, od kada su u njoj programi sportskih klubova. Ono što je zanimljivo za građane jeste da će svakog dana od pola devet uveče biti otvoren termin za sve zainteresovane za rekreativno klizanje. Oni koji nemaju klizaljke, moći će da ih iznajme po ceni od 200 i 250 dinara.

Od juče, hala radi od sedam časova ujutru, od kada su u njoj programi sportskih klubova. Ono što je zanimljivo za građane jeste da će svakog dana od pola devet uveče biti otvoren termin za sve zainteresovane za rekreativno klizanje. Oni koji nemaju klizaljke, moći će da ih iznajme po ceni od 200 i 250 dinara. Dvorana će do aprila raditi svakog dana, osim prvog januara - objasnio je naš sagovornik.
Ovo je sada već drugo mesto u gradu na kome Beograđani, u zimskom ambijentu, mogu potražiti spas od vrućine. Do kraja septembra biće otvoreno i klizalište "Iglo-hot ajs Beograd" na Adi Ciganliji, koje radi od kraja maja, a specifično je po posebnoj vrsti podloge koja oponaša led, a Beograđani su prvi put mogli da je vide u nastupu Rusa Dime, pobednika Evrovizije.

Ostavite komentarOstavite komentar

Komentari (0)