Značajni popusti 1

Benefit program „Biciklograd“ pokrenula je Novosadska biciklistička inicijativa (NSBI), i on preko korisničke kartice nudi popuste i pogodnosti za novosadske bicikliste, a obezbeđuju ih prepoznatljive kompanije i institucije kulture, sporta i rekreacije, turizma, prevoza i drugi partneri u različitim oblastima.

Ovaj program pokrenut je pod sloganom „Iskoristi sve mogućnosti bicikliranja“, a korišćenjem kartice korisnici mogu da ostvare popuste od 5 odsto do čak 50 odsto na robu i usluge, kao i dodatne pogodnosti. U programu „Biciklograd“ učestvuju Srpsko narodno pozorište, Novosadsko pozorište, Gradska biblioteka u Novom Sadu, razni biciklistički servisi, zatim Ranč „Dobro prase“, CK13 i drugi. Pored ovoga, korisnici programa primaće obaveštenja o biciklističkim događajima, aktivnostima i zanimljivostima, uz mogućnost odjave. Jasna Žugić iz NSBI navodi da su oni već neko vreme razmišljali o realizaciji raznih projekata, te su osmislili benefit program za bicikliste „Biciklograd“.

– Ono što nismo očekivali jeste odgovor institucija i kompanija, koje su veoma otvoreno, pa čak i oduševljeno pristupile priči. I biciklisti dobro reaguju, svaki dan nam dolaze u kancelariju, raspituju se šta sve radimo, čime se bavimo, gde imaju popuste i slično. Tek smo počeli sa programom, tako da nismo još ozbiljno ušli u promociju, a već vidimo veliko interesovanje, što nam pokazuje da ćemo se malo mučiti da sve uradimo kako treba, ali smo upravo zbog toga uzbuđeni i srećni, izjavila je Žugić za Danas.

„Biciklograd“ kartice dolaze u dve verzije: jednogodišnja čija je cena 500 i dvogodišnja od 800 dinara, a mogu se izraditi i preuzeti u prostorijama NSBI, u Ise Bajića 6A (lokal 4) svakog radnog dana od 10 do 14, a utorkom i četvrtkom od 17 do 19 časova. Zainteresovani se mogu prijaviti i elektronski putem njihovog sajta nsbi.org.rs, a kartica im može biti dostavljena preko biciklističke kurirske službe Eko Kurir. Deo prihoda ostvarenih prodajom kartica Novosadska biciklistička inicijativa usmeriće ka programskim aktivnostima kao što su edukacija u saobraćaju, istraživanje, javno zagovaranje i promocija biciklizma u Novom Sadu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari