Coolinarika fanovi uživali na beogradskom moru 1

Kompanija Podravka Srbija je po šesti put okupila članove kulinarske društvene mreže Coolinarika.com. Ovogodišnje tradicionalno Coolinarika druženje održano je na „beogradskom moru“, Adi ciganliji, navodi se u saopštenju za medije.

Gosti su uživali u pravoj morskoj atmosferi, a kroz program ih je vodila Gorica Nešović, koja je i sama veliki majstor kuhinje.

Coolinarika.com je jedna od najposećenijih internet stranica u zemljama regiona. Ima oko 8 miliona poseta mesečno, preko 163 000 aktivnih registrovanih korisnika i bazu od preko 173.000 recepata. Fanovi Podravkinog kulinarskog sajta koji je u drugoj deceniji postojanja, se već godinama druže na sličnim tradicionalnim okupljanjima u gradovima širom regiona, a njihova prijateljstva su upravo zahvaljujući ovim susretima postala posebna.

„Coolinarika je zajednica koja okuplja veliki broj ljudi, koji gaje ljubav prema hrani i kuvanju. Raduje nas što je ona deo svakodnevice za milione posetioca i jedna od omiljenih Internet stranica ljudi širom regiona. I ove godine naše Coolinarika druženje je inspirisano morem i nosi naziv „Cool morsko druženje“. Eva riblji proizvodi su siguran i zdrav izbor za celu porodicu i uz malo mašte idealni su sastojak za pripremu brzih, laganih, zdravih i ukusnih letnjih obroka“, izjavila je Miona Vujović, direktor marketinga kompanije Podravka Srbija, piše u saopštenju za medije.

Brend Eva predstavlja bogatu i zdravu riznicu različitih ribljih proizvoda koji garantuju kvalitet i poreklo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari