Site name

Coolinarika fanovi uživali na beogradskom moru

Kompanija Podravka Srbija je po šesti put okupila članove kulinarske društvene mreže Coolinarika.com. Ovogodišnje tradicionalno Coolinarika druženje održano je na „beogradskom moru“, Adi ciganliji, navodi se u saopštenju za medije.

Piše: M. D.

16. jun 2017. 17:14

Gosti su uživali u pravoj morskoj atmosferi, a kroz program ih je vodila Gorica Nešović, koja je i sama veliki majstor kuhinje.

Coolinarika.com je jedna od najposećenijih internet stranica u zemljama regiona. Ima oko 8 miliona poseta mesečno, preko 163 000 aktivnih registrovanih korisnika i bazu od preko 173.000 recepata. Fanovi Podravkinog kulinarskog sajta koji je u drugoj deceniji postojanja, se već godinama druže na sličnim tradicionalnim okupljanjima u gradovima širom regiona, a njihova prijateljstva su upravo zahvaljujući ovim susretima postala posebna.

"Coolinarika je zajednica koja okuplja veliki broj ljudi, koji gaje ljubav prema hrani i kuvanju. Raduje nas što je ona deo svakodnevice za milione posetioca i jedna od omiljenih Internet stranica ljudi širom regiona. I ove godine naše Coolinarika druženje je inspirisano morem i nosi naziv „Cool morsko druženje“. Eva riblji proizvodi su siguran i zdrav izbor za celu porodicu i uz malo mašte idealni su sastojak za pripremu brzih, laganih, zdravih i ukusnih letnjih obroka", izjavila je Miona Vujović, direktor marketinga kompanije Podravka Srbija, piše u saopštenju za medije.

Brend Eva predstavlja bogatu i zdravu riznicu različitih ribljih proizvoda koji garantuju kvalitet i poreklo.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.