Poteklo pivo u Zrenjaninu 1Foto: grad zrenjanin

Povokom fijakera i besplatnim deljenjem piva danas je u Zrenjaninu počelo pozivanje posetilaca na tradicionalnu turističku manifestaciju Dani piva, koja zvanično počinje u utorak, 29. avgusta u 21 sat.

Prve večeri manifestacija na Žitnom trgu nastupaju Legende i Vlatko Stefanovski, narednih dana nižu se nastupi poznatih bendova, među koji su Bijelo dugme i Van Gog, Goblini i Atomsko sklonište.

– Očekujemo dobar provod i da nam dođe veliki broj gostiju i iz drugih gradova, ali i država. Siguran sam da ćemo i ove godine napraviti veliku svetkovinu i da ćemo imati još više ljudi u odnosu na prethodne godine – rekao je gradonačelnik Čedomir Janjić na ispraćaju povorke fijakera iz Gradske bašte.

Sem koncerata, goste očekuju brojna druženja i promotivni sadržaji, a Turistička organizacij grada potrduila se da dovede goste iz Mađarske.

-Planirano je da se u sredu na Trgu slobode predstave gosti iz Mađarske, a istog dana održava se i tradicionalno takmičenje „Zlatni kotlić“, trudimo se da podignemos adržaj manifestacije na viši nivo – naveo je Zoran Ljuborina,direktor TO Zrenjanin.

Sportski program održavaće se na Trgu slobode u popodnevnim satima, zatim na Peskari, bazenu, strelištu, gradskom stadionu. Na Begeju će biti održana međunarodna kajakaška regata, a kod Brankovana ribolovački Fider kup.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari