Site name

Udruženje pivara Srbije prvi put obeležilo 16. septembar Međunarodni dan odgovorne konzumacije piva

"Trezno i oprezno, izaberi odgovorno"

Kampanju su podržali Galeb Nikačević, Una Senić, Bane Trifunović, Inspektor Blaža, Marko Šelić Marčelo i druge poznate ličnosti

Udruženje pivara Srbije je sa svojim članicama – najvećim pivarama u Srbiji, povodom 16. septembra - Međunarodnog dana odgovorne konzumacije piva, po prvi put skrenulo pažnju javnosti na odgovornu konzumaciju piva u okviru kampanje "Trezno i oprezno, izaberi odgovorno".

Piše: M. D.

18. septembar 2017. 13:03

Tako su najveće pivare u Srbiji (Apatinska pivara, BIP, Valjevska pivara, Carlsberg Srbija, HEINEKEN Srbija, Maltinex sladara), udružile snage na realizaciji društveno odgovorne kampanje.

"Nastojimo da pivo dobije mesto najvoljenijeg osvežavajućeg napitka za punoletne, ali i da se u njemu uživa odgovorno. Cilj nam je da se kampanja Trezno i oprezno, izaberi odgovorno u narednim godinama razvija i okupi što veći broj zainteresovanih partnera iz različitih sektora, kako bismo zajednički radili na tome da se javnost informiše i edukuje o značaju odgovornosti i umerenosti u konzumaciji piva", naglasila je Rebeka Božović, izvršna menadžerka Udruženja pivara Srbije.

Tokom dana sprovedena je anketa građana o navikama naših ljudi u ispijanju piva i alkohola uopšte. U večernjim satima, u Cetinjska distriktu, u lokalima koji su podržali kampanju: Bluz i pivo, Mintich, Elektropionir, Dvorištance, Zaokret, LAF, organizovana je aktivacija usmerena na ljubitelje piva. Uz kviz znanja o odgovornoj konzumaciji, podelu lifleta i potpisivanje podrške kampanji.

Kampanju su podržali studentska organizacija AIESEC, kao i brojne poznate ličnosti Galeb Nikačević, Una Senić, Bane Trifunović, Inspektor Blaža i Marko Šelić Marčelo, koji su kroz video preneli poruke kampanje i pozvali mlade na umereno i odgovorno uživanje u pivu.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.