Da li je život jednostavan ili komplikovan? 1

Naš najpoznatiji grafički dizajner Slavimir Stojanović Futro održaće sutra 3. oktobra u 20 sati u bioskopu Cineplexx u UŠĆE Shopping Centeru, motivaciono predavanje na temu „Da li je život jednostavan ili komplikovan“.

Njegova zanimljiva biografija i kreativni duh izrodili su brend Futro i grafička rešenja za mnoge velike svetske brendove. Zato će ovaj sjajan umetnik sa publikom podeliti zašto i sam stvara pod maksimom „komplikuj jednostavno“ i pokušati da odgovori na pitanje – da li je poenta u jednostavnosti ili je nemoguće da ne komplikujemo svoju stvarnost.

Ovo je još jedno u nizu motivacionih predavanja “LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM”, koja Centar za lični razvoj “Lepo mi je” organizuje zajedno sa UŠĆE Shopping Centrom. Karte za predavanje se mogu kupiti na blagajni Cineplexxa.

Prvo motivaciono predavanje je održala Marina Maljković, naš najpoznatiji ženski košarkaški trener na temu „Šta je sve važno na putu do cilja“. Nakon Marine, na drugom predavanju je Zorica Tomić, kulturolog i komunikolog govorila o tome „Kako razumeti druge“, dok je Milan Inić Yasserstain, naš najpoznatiji mladi YouTuber analizirao „Da li je strah toliko strašan“. Marko Šelić Marčelo je govorio na temu „Gde pronalazimo elan“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari