Site name

Moja Kravica namaz od maslaca

Širok asortiman Moja Kravica proizvoda postao je bogatiji za još jednog člana, Moja Kravica namaz od maslaca. Kremast i savršeno maziv, Moja Kravica namaz od maslaca predstavlja idealnu podlogu za pripremu užine, sendviča ali i drugih poslastica.

6

Piše: Promo

24. oktobar 2017. 15:04

Moja Kravica namaz od maslaca

Na evropskom tržištu maslac je sve zastupljeniji zbog svojih nadaleko poznatih blagotvornih svojstava, pogotovo u poređenju sa proizvodima slične strukture, koji nastaju industrijskim postupkom prerade masti i ulja biljnog porekla. Za razliku od njih, maslac se proizvodi od mleka i prisutan je u ljudskoj ishrani vekovima unazad.

Pored neodoljivog ukusa, Moja Kravica namaz od maslaca kao i ostali mlečni proizvodi, ima visoku biološku i nutritivnu vrednost, jer sadrži oko dvadeset optimalno izbalansiranih masnih kiselina, bogat je natrijumom, kalcijumom, fosforom i kalijumom, a predstavlja i važan izvor vitamina A, E i D, kao i karotena.

Moja Kravica namaz od maslaca dostupan je u dva profila ukusa – original (neslani) kao što je i ukus standardnog Moja Kravica maslaca i novi, slani ukus, oba u pakovanju od 200g.

 

 

 

povezane vesti

komentari (6)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Orwell Vegan

24. oktobar 2017.

Krava je najeksploatisanija životinja na planeti Zemlji. Činjenica je da je ljudska vrsta jedina vrsta koja ima organizovani sistem izrabljivanja pomoću kojega konzumira mleko neke druge vrste, kao i da jedino ljudi piju mleko u odrasloj dobi, i to mleko druge životinjske vrste. Suprotno šabloniziranim reklamama mlečne industrije koje prikazuju zadovoljne porodice i vesele animirane krave, istina o mleku je mnogo surovija. Ono što naročito upada u oči u Srbiji je zabrinjavajuća količina reklama mlečne industrije u kojima se najčešće pojavljuju deca. S obzirom da su novija i nezavisna istraživanja sve više ukazuju na značajnu vezu konzumiranja mlečnih proizvoda sa kardiovaskularnim oboljenjima, osteoporozom, rakom dojke i leukemijom, več samo prečutkivanje ovih saznanja je manipulacija potrošačima, a kamoli (zlo) upotreba dece u reklamiranju mlečnih proizvoda.

Dragan

24. oktobar 2017.

Kako to da mleko i mlecni proizvodi nisu zdravi a krava je najcistiji vegan?

govorimo srpski

25. oktobar 2017.

Maslac? Sta je to?

prevara

25. oktobar 2017.

Sam maslac jeste namaz. Ovo namaz od maslaca bilo bi nešto poput piće od vode. Očigledno je reč o proizvodukoji nije 100 % maslac već bliži margarinu.

govorimo hoch deutsch

26. oktobar 2017.

Maslac je isto što i Butter na izvornom srBskom, dragi herr Otto.

Trakic Dusan

30. oktobar 2017.

Interesantno je da se na tržištu pojavio maslac President blago slani, koji se jako dobro prodaje na tržištu. Po ceni je konkurentan, ali je važno da je prisustvo mlečne masti ispod 50% (44 ako se ne varam, ali nisam siguran). Sa druge strane, Imlek maslac ima mlečnu mast oko 90%, samim tim je znatno kvalitetniji, i neznatno skuplji. Plasman slanog maslaca na tržište, samo je prepisan od konkurencije, kao i praktično pakovanje. Bilo kako bilo, maslac je posednih nekoliko godina višestruko poskupeo, neopravdano, pošto sve sirovine koje učestvuju u proizvodnji imaju istu cenu već 10 godina. Kod nas maslac postaje luksuz, 200g je preko 300 din, ili 1 kg oko 1500-1700 din.