Site name

Osvoji filmsko novogodišnje putovanje

Rapsody Travel & Events i bioskop Cine Grand organizuju nagradni konkurs koji će trajati do 24. decembra, a nagrada je novogodišnje putovanje u Vroclav za dve osobe.

Piše: Danas Online

01. decembar 2017. 12:22

Osvoji filmsko novogodišnje putovanje

Da bi neko učestvovao na ovom konkursu treba do 24. decembra da pogleda film u bioskopu Cine Grand. Uz svaku kupljenu ulaznicu, na blagajni bioskopa dobija se kupon, u kome treba ostaviti svoje podatke i odgovori tačno na 4 pitanja. Popunjen kupon ubacuje se u kutiju, u holu bioskopa. 

Pravo učešća imaju osobe starije od 18. godina. Nepotpune prijave neće biti važeće. Dva najsrećnija dobitnika, koja će osvojiti po putovanje za dve osobe u Vroclav, biće izvučena javno 25. decembra, u holu bioskopa.

Vroclav, grad koji zovu i “Venecija Poljske“, je smešten na pet reka i ima oko 220 mostova, a svi mostovi se međusobno razlikuju. Dok šetate gradom i obilazite kultna mesta, možete naići na skulpture patuljaka, kojih u Vroclavu ima negde oko 250, zbog toga ovaj grad zovu i “Svet patuljaka“. Iako je bio razoren tokom II Svetskog rata, Vroclav je ipak sačuvao veliki broj starih građevina. Šareni grad, grad studenata, jedan od najenergičnijih gradova Evrope, neretko ga porede sa Amsterdamom i Berlinom po intenzivnom noćnom životu.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.