"Ledena šuma" će trajati čak 45 dana 1

Druga po redu manifestacija „Ledena šuma“ počinje sledećeg petka, 15. decembra, u Dunavskom parku i trajaće 45 dana.

PR menadžerka manifestacije Jelena Nenadov naglasila je da ova manifestacija u svom sklopu ima sportsko-rekreativni kompleks koji se sastoji od oko 1.400 m2 zaleđene površine, od kojih je 450 m2 natkriveno, kao i od „Snežnog grada“ u okviru kojeg će se Novosađanima predstaviti razne zanatlije i trgovci. Ona je dodala da će i ovoga puta biti organizovan doček Dečije nove godine uz bogat program za najmlađe.

Član gradskog veća za privredu prisustvovao je konferenciji i tom prilikom izjavio da je u pitanju manifestacija po kojoj je Novi Sad bio prepoznat.

„Tokom manifestacije skoro 200.000 ljudi prošlo je kroz Dunavski park, a više desetina hiljada je koristilo klizalište „Ledene šume“. To su značajni podaci i garancija da će i ove godine biti barem toliko posetilaca, a verujem da će ih biti i više. Mislim da smo uspeli da u Novom Sadu imamo turističku godinu koja traje 12 meseci, a sigurno je da su ove zimske manifestacije dosta doprinele tome“, rekao je Milorad Radojević.

Producent manifestacije Jovan Marjanović zahvalio se Gradu Novom Sadu na podršci i rekao da su se organizatori ove godine potrudili da „Ledena šuma“ bolje funkcioniše. Kako je istakao, vodili su računa da svim posetiocima obezbede nesmetan prolaz kroz Dunavski park, te su deo kućica „Snežnog grada“ pomerili na travnati deo parka pored klizališta kako bi sprečili gužve koje su se javljale prošle godine. On je dodao da su veoma zadovoljni prošlogodišnjom sezonom, kao i to da veruju da će ove godine premašiti uspeh koji su ostvarili lane.

U programu otvaranja učestvovaće klizačice klizačkog kluba „Vojvodina“, zatim Haos animatori, kao i najmlađi hokejaši iz kluba „NS Stars“. Nakon svečanog otvaranja na muzičkoj bini nastupiće bend „5+“, a na samom kraju posetioce će zabavljati DJ dvojac – Mrvica i Mrvica junior. Organizatori su napomenuli da će kao i prethodne godine, u prvoj smeni na klizalištu, od devet do 10.30 časova biti obezbeđen besplatan ulaz deci do 12 godina. Takođe, cene karata se nisu menjale i iznosiće 200 dinara radnim danima, a vikendom 250, dok će najam klizaljki iznositi 200 dinara. Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu www.ledenasuma.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari