Dan kućnih ljubimaca na "Novosadskom Winter Festu" 1

Dan kućnih ljubimaca biće obeležen sutra od 17 sati na Trgu slobode u Novom Sadu. Ovo druženje sa ljubimcima i njihovim vlasnicima organizuje se u okviru „Novosadskom Winter Festu“, a organizatori najavljuju i modnu reviju najlepših stajlinga.

„Maskirajte vaše kućne ljubimce, ušuškajte ih, stavite im kapice i sve ono što obično i nose kada su ovako hladni dani, a naš žiri će odabrati najlepši stajling. One sa najviša glasova ćemo nagraditi poklonima brenda Mars, jednog od vodećih svetskih dobavljača hrane za kućne ljubimce, na srpskom tržištu nudi proizvode pod robnim markama WHISKAS®, SHEBA®, KITEKAT® i PEDIGREE® koji je ujedno i najveći brend za kućne ljubimce na svetu i najveći brand kompanije Mars, kao i poklonima iz salona za ulepšavanje i negu kućnih ljubimaca „Yoyo Puppy“”, poručuju organizatori u saopštenju.

Osim druženja i nagrađivanja, ovu će biti prilika i da se pomogne napuštenim kućnim ljubimcima, pa oni koji žele mogu da donesu hranu za životinje i ostave je na štandu SPANS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari