Život

„Maratonska“ veridba pred Beogradskom filharmonijom

Uz zvuke Vivaldijevih „Godišnjih doba“ i eksploziju pozitivne energije, Beogradska filharmonija bodrila je danas učesnike 31. Beogradskog maratona na deonici na Mostu na Adi, gde su ispratili od prvog do poslednjeg trkača.

Da li vam mozak i dalje raste?

Među informisanim laicima, ali i među većinom stručnjaka prihvaćena je tvrdnja da se čovekov mozak eksplozivno razvija kod novorođenčadi i male dece i da taj proces polako usporava u uzrastu od 5 ili 7 godina, da bi se zapravo zaustavio otprilike do dvadesete godine.

PROMO TEKST

Jelen pivo deli 30 nagradnih putovanja u Rusiju

U okviru nagradne igre „Samo snažno za nagradu“ koju organizuje Jelen pivo, ljubitelji piva i fudbala će imati mogućnost da, između ostalih vrednih nagrada, osvoje čak trideset nagradnih putovanja u Rusiji na utakmicu Srbija – Brazil.

Humanitarni „Krempita maraton“ 21. aprila

Beogradski gastro vodič Ukus Beograda u saradnji sa fondacijom „Budi human“ i veliku podršku beogradskih ugostitelja i ove godine organizuje „Krempita maraton“, najavljeno je u saopštenju za medije.

Festival „Kuhinje sveta“ u hotelu Royal Inn

Međunarodni festival „Kuhinje sveta“ održava se 20. i 21. aprila u Hotelu Royal Inn, u okviru Beogradskog festivala zdravlja, a ulaz je besplatan. Posetioci će moći da ga posete od 9.30 do 20 časova.

Salon vina u Novom Sadu 20. i 21. aprila

Osamdeset izlagača iz Srbije, Italije, Francuske, Turske, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i drugih zemalja ponudiće svoja vina ne degustaciju posetiocima prvog velikog Salon vina u Novom Sadu koji će biti održan 20. i 21. aprila u hotelu Park.