Politika

DS: Nastavnici trpe ogromne pritiske vladajuće stranke 11

DS: Nastavnici trpe ogromne pritiske vladajuće stranke

Demokratska stranka (DS) ukazala je danas da više od 15.000 nastavnika radi na određeno i trpi ogromne pritiske vladajuće stranke i pozvala sve nastavnike koji trpe bilo koju vrstu pritiska da im se obrate za pomoć i podršku, a da će im njihovi advokati pružiti besplatnu pravnu pomoć.

Društvo

Naslovna strana

18. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.

Ekonomija

Svet

Prijavite se za Danasov njuzleter

Život

Kako reciklirati beton? 39

Kako reciklirati beton?

Većina građevinskih objekata oko nas je barem nekoliko decenija stara, a mnogi datiraju iz perioda neposredno nakon Drugog svetskog rata ili ranije.

Kultura

Sport

Murinjo: Video sam veliku Romu 47

Murinjo: Video sam veliku Romu

Iako je Juventus trijumfovao minimalnim rezultatom (1:0), način na koji je savladao Romu u 8. kolu Serije A sigurno će biti pod lupom javnosti, prevashodno zbog donešenih odluka sudije Danijela Orsata. Uprkos svemu, Žoze Murinjo je bio zadovoljan pruženom igrom "vučice" vešto sačekavši trenutke i da se "obračuna" sa navijačima Juventusa.