Foto: sajam.rs

Ovogodišnji sajmovi automobila i motocikala održavaju se u znaku izuzetnog jubileja 90 godišnjice prvog međunarodnog sajma automobila održanog marta 1938. godine u Beogradu.

Zoran Lupšić, projekt menadžer sajma automobila „Bg Car Show“ istakao je je da će 306 izlagača iz dvadesetak zemalja predstaviti ukupno 36 automobilskih brendova, od čega će biti 41 premijera. Svi najrenomiraniji svetski proizvođači automobila koji posluju na domaćem tržištu biće na raspolaganju posetiocima u šest hala Beogradskog sajma. Premium brendove će sa svojom aktuelnom ponudom specijalno za ovu priliku u hali 3 pedvoditi Mercedes, BMW, Audi i Britiš motors (Land Rover i Jaguar).

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova, pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150 dinara. Ulaznice za Family Day 27.marta (roditelji sa decom do 16 godina) koštaće 500 dinara.. Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

Svečano otvaranje sajmova automobila i motocikala zakazano je za četvrtak 22.mart u 11 časova u hali 1 Beogradskog sajma.