Miroslava Pudar

Tepić: Ulazimo u Skupštinu Srbije sa životnim temama 1
25.07.2022. 21:03

Tepić: Ulazimo u Skupštinu Srbije sa životnim temama

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić poručila je večeras u Zrenjaninu, na stranačkom skupu, da njeni predstavnici ulaze u novi saziv Skupštine Srbije sa temama od značaja za život svakog građnina ove zemlje.

U Zrenjaninu manifestacija Banatska bajka 3
14.07.2022. 13:27

U Zrenjaninu manifestacija Banatska bajka

U zrenjaninskoj Gradskoj bašti u toku je manifestacija „Banatska bajka – leto u gradskoj bašti“ u okviru koje će ovog vikenda biti održani zanimljivi sadržaji.

U Zrenjaninu debata o strategiji razvoja grada 4
27.06.2022. 12:25

U Zrenjaninu debata o strategiji razvoja grada

U Zrenjaninu će u organizaciji Građanskog preokreta biti održana javna debata o strategiji razvoja ovog grada, najavila je predsednica Upravnog odbora ovog udruženja Dragana Popović.

U Zrenjaninu pokazna vežba "Jezero 2022" 6
13.05.2022. 08:00

U Zrenjaninu pokazna vežba „Jezero 2022“

Crveni krst Zrenjanina, vatrogasci i civilna zaštita organizuju pokaznu vežbu „Jezero 2022“ u ovom gradu na Međunarodni dan bezbednosti na vodi, koji se obeležava u nedelju, 15. maja.

Bakić: Srbija je pod ekonomskom okupacijom kineskih kapitalista (VIDEO) 10
30.03.2022. 11:53

Bakić: Srbija je pod ekonomskom okupacijom kineskih kapitalista (VIDEO)

Kina ima najveći višak kapitala na svetu i program osvajanja evropskog tržišta, a Srbija i Mađarska su joj dve strateške zemlje za ostvarenje tog cilja i ulazak u srž evropskog kontinenta, izjavio je sociolog Jovo Bakić na tribini Građanskog preokreta posvećenoj političkom uticaju kineksih investicija u Srbiji.

Naslovna strana

28. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.