Korona virus: Kovid-19 možda nikad neće nestati – kako da naučimo da živimo s njim

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. U Nemackoj su poceli da mesaju vakcine prilikom vakcinisanja i to posle prve doze, rece mi drugarica koja je upravo dosla iz Nemacke ali oni imaju jedan tip vakcine pitanje je kako i da li kod nas treba mesati vakcine , treba videti dali je Sinofram usavrsio svoju vakcnu , Sputnjik vec ima cetiri vrste vakcina .
    Kako god okrenes najvise verujem Ruskim i Kineskim vakcinama , to mu dodje nesto kao sa semenima starih sorti povrca i voca kojima nema premca u ukusu . da li zna neko da li je nesto izmilsljeno bolje i ukusnije od starih sorti semena ?. Ako jeste neka navede sta je to i o kojoj povtcki ili vocki se radi .. Recimo krompir iz Pecenjaca kod Leskovca nema mu premca ili paprikama Leskovacim nema joj premca , isto mu dodje i sa vakcinama koje se rade po starinskim metodama.

  2. Vi ni sami sebi nekad ne verujete a pokusavate da obmanete narod, nije vas sramota… Ispade ovo gore od kuge i velikih i malih boginja zajedno.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Naslovna strana

25. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.