Beograd

Dnevnik u Knez Mihailovoj

Grupa građana „Šta radite bre – Marko Bastać“ postavila je u Knez Mihailovoj ekran, kamere i mikrofon i tako organizovala „dnevnik na otvorenom“.

Mali: Plato ispred crkve Svetog Marka nova oaza

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas rekonstruisani plato ispred crkve Svetog Marka i tom prilikom istakao da je taj deo grada sada prava mala oaza, u odnosu na prethodno stanje sa parkingom i taksi-stanicom.

Međunarodno pristanište u Zemunu

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović posetila je danas beogradsku opštinu Zemun i sa predsednikom opštine Dejanom Matićem razgovarala o izgradnji međunarodnog pristaništa za brodove.

Bez kontrole i naplate parkiranja za vreme praznika

Javno komunalno preduzeće „Parking servis” saopštilo je da zbog obeležavanja Dana državnosti Srbije sutra i u petak neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Vesić: Sve ulice u Beogradu prohodne

Sve ulice u Beogradu su potpuno prohodne, čak i one u višim delovima pod Avalom i Kosmajom, a javni saobraćaj nesmetano funkcioniše, rekao je za Pink gradski menadžer Goran Vesić.

Vesić: Povećan budžet za školski sport

Gradski menadžer Goran Vesić istakao je danas da grad u poslednje četiri godine puno ulaže u školski sport, kao i da bi trebalo da nastavi sa promocijom rekreativnog bavljenja sportom.

Licitacija za tezge i lokale

Javno komunalno preduzeće „Gradske pijace“ saopštilo je danas da će 3. mart raspisati oglas za javnu licitaciju pijačnih kapaciteta na najprometnijim beogradskim pijacama.

Grad čisti stanicu Vukov spomenik

Dvadeset pet radnika tri gradska preduzeća „Gradska čistoća”, „Zelenilo – Beograd” i „Beograd-put”,uz pomoć tri mašine od jutros su počeli čišćenje podzemnog prolaza, odnosno podzemne stanice „Vukov spomenik”, preneo je Beoinfo.

Mali: Novo ruho Dorćola

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas predstavljanju projekta „K Distrikt” i tom prilikom poručio da će poslovno-stambeni kompleks na mestu nekadašnje fabrike „Beko” na Dorćolu u potpunosti promeniti fizionomiju tog dela grada.