Sportski centar "Milan Gale Muškatirović"

Program pod nazivom „Bazen za džabaka“ namenjen je Starograđanima koji imaju između 15 i 30 godina, a svi zainteresovani su pozvani da u Kontakt centru opštine Stari grad preuzmu svoju „Starogradsku karticu“, koja će im obezbediti besplatan ulaz na dorćolski bazen i to tri puta nedeljno.

„Drago nam je da možemo da pozovemo naše mlade komšije da se opuste i uživaju na jednom od najboljih bazena u gradu i to potpuno besplatno. Verujem da će mladi Starograđani iskoristiti priliku da u pauzama između učenja ili posla otplivaju koju dužinu u „Galetovom“ olimpijskom bazenu“, rekao je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.

Mladi stanovnici opštine Stari grad uz „Starogradsku karticu“ na raspolaganju imaju tri termina za besplatno plivanje i to ponedeljkom između 15 i 18.30 časova, sredom između 6.30 i 21 čas i petkom od 15 do 18.30 časova.

Zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti dolaskom u Kontakt centar opštine Stari grad, koji se nalazi u prizemlju opštinske zgrade u Makedonskoj 42 ili pozivom na broj telefona 785-2-999.