Foto: Beoinfo

Gradonačlenik Siniša Mali je izjavio a će „Trg bajki” biti otvoren do 30. decembra, te da je programom predviđeno 80 koncerata, radionica, predstava i drugih sadržaja.

– U poslednje dve godine više od 120.000 ljudi prošlo je kroz „Trg bajki”. Ova manifestacija označava početak „Beogradske zime”, a spremili smo mnogo lepih iznenađenja za naše mališane. Biće tu i srpskih narodnih bajki, što znači da će naši najmlađi imati priliku da nauče ponešto iz naše istorije i tradicije. Sutra na Trgu republike počinje manifestacija „Trg otvorenog srca”. „Beogradska zima” se zahutava i trajaće naredna dva meseca – istakao je Mali i pozvao sugrađane da svakodnevno uživaju u raznovrsnom programu u gradu.

Gradonačelnik je Beograđanima poželeo srećne novogodišnje praznike i naveo da su upravo praznici prilika da se provede kvalitetno vreme sa porodicom.

Direktor UK „Vuk Stefanović Karadžić” naš poznati glumac Svetislav Goncić pozvao je sugrađane da posete „Trg bajki” i naglasio da je ovaj događaj, prema iskustvu iz proteklih godina, pun pogodak.

Predsednik opštine Zvezdara Miloš Ignjatović je rekao da će na tom trgu biti izvedeno više od 30 predstava.