GSP: Letnji red vožnje od 26. juna 1Foto: Beta/Milan Timotić

Redovi vožnje u javnom linijskom prevozu putnika biće primenjeni od 26. juna, kada će sa radom početi letnje sezonske linije na teritoriji grada Beograda, saopštio je danas Sekretarijat za javni prevoz.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, kao i dalje važećim preporukama Republičkog kriznog štaba za pandemije i Gradskog štaba za vanredne situacije, gradske linije biće redukovane za 17,2 odsto, a prigradske i lokalne linije za 5,2 odsto u odnosu na zimske redove vožnje, osim na 20 gradskih i jednoj prigradskoj liniji.

Na 20 linija javnog gradskog prevoza putnika biće uključen veći broj vozila u odnosu na uobičajene letnje redove vožnje, i to na sledećim linijama: 16, 17, 18, 23, 25, 29, 31, 33, 37, 46, 48, 50, 55, 56, 58, 88, 101, 302, 309 i 511.

U prigradskom i lokalnom prevozu putnika, na liniji 493 (Beograd–Mladenovac /autoputem) biće uključen veći broj vozila i biće više polazaka u odnosu na uobičajeni letnji red vožnje, prenosi Beoinfo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “GSP: Letnji red vožnje od 26. juna”

  1. Bas nam je gospodin Vesic saopstio da se turisti vracaju u Beograd,ali linije javnog prevoza se redukuju za 17,2 posto.Potpuno nelogicno, kao i svakog leta, kao da ceo grad ide negde.Naprotiv , u gradu ima sve vise turista, pocinje letnji raspust, ljudi su na odmoru vise se krecu .Ova odluka je kao i uvek za mene besmislena.Da li mozemo bar leti po vrucini da se normalno vozimo bez cekanja i guzve.

  2. Molila bih gospodina Vesica da mi objasni kako busevi po ovakvoj temperaturi voze bez klime.

  3. Problem je vama sto se vozite par stanica,a sta mislite kako je vozaču 8 sati za volanom bez klime,kada bi svi placali prevoz bilo bi i novih buseva sa klimom tako da ne izvoljevajte mnogo

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.