Ambasada SAD u Beogradu obezbedila je milion dolara za jedan od dva projekta koje Beograđani do 15. januara budu odabrali putem SMS poruka i interneta. Građani imaju priliku da biraju da li će milion dolara koje je obezbedila Američka ambasada biti utrošeno na obnovu Doma omladine ili Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć.
Da li ste glasali i šta mislite o akciji Milion dolara za Dom omladine ili Hitnu pomoć?
penzioner
Aktuelno je i jedno i drugo ali sam ipak da novac ode u Hitnu pomoć. Od ove ustanove zavise životi pa je potrebnije da se nabavi još novih vozila kako bi bili ažurniji, da se lekari još više usavrše i da dobijaju veće plate.
ptt tehničar
Za ovu anketu sam već glasala preko internet sajta grada, a svoj glas sam dala za Hitnu pomoć. Smatram da je sve više starijih ljudi, kategorija u koju i ja polako ulazim, pa su sredstva zdravstvu potrebnija.
student medicine
Glasam za Hitnu pomoć. To je profesija kojom ću se baviti kad završim studije, pa je to ujedno i jedini razlog za moje opredeljenje. Svima nam je potrebno da budemo zdravi, a ulaganjem u ovu ustanovu doprinećemo tome.
bravar sa Slavije
Novac je neophodniji Hitnoj pomoći. Pored mene na putu do bolnice svakodnevno prolaze kola Hitne pomoći, a opet se čini da ih je nedovoljno pa smatram da bi trebalo kupiti nova vozila.
student pejzažne arhitekture
Bolesnima su sredstva potrebnija nego omladini pa zato glasam za Hitnu pomoć. Jedino će se na taj način poboljšati uslovi u ovoj ustanovi i mogućnosti za bolje lečenje pacijenata.
student stomatologije
Ima malo kola Hitne pomoći, a ljudi treba da se leče, pa zato smatram da će njima novac biti potrebniji.