Foto: Narodna stranka

Odbornička grupa „Savez sa Srbiju“ u Skupštini Beograda javno je upitala zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da li se on iz nekog razloga sveti Beograđanima i koji je to razlog?

Upitali su ga i „Kako je moguće da će šminkanje Trga Republike trajati neverovatnih 420 dana i da će centralni gradski trg biti nepristupačan građanima sve to vreme?“

Za 420 dana podignuti su Empajer stejt bilding u svetu i Sava centar u Beogradu, navodi se u saopštenju zamenika šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda i potpredsednika Narodne stranke Nikole Jovanovića

On je podsetio da su prethodne gradske vlasti kompletnu rekonstrukciju Nemanjine ulice završile za 134 dana, a Bulevara Kralja Aleksandra za 180 dana.

Da li je u tom svetlu normalno da će, prema rečima Gorana Vesića, „uklanjanje žardinjera, postavljanje granitnih ploča, stavljanje dosta zelenila i klupa”, trajati čak 420 dana, upitali su iz „Saveza za Srbiju“.

Ovo je još drastičniji primer bahatosti, neodgovornosti i alavosti ove gradske vlasti, pored toga što rekonstrukcija Trga Slavija još traje, iako je „svečano otvoren“ u predizbornoj kampanji, ističe se u saopštenju.

Jovanović je javno upitao gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića da li će i ovo oćutati i da li podržava ovakav rad svog zamenika Gorana „420“ Vesića?