Kolaps u saobraćaju na putu Beograd-Obrenovac 1Foto: Beta/Saša Đorđević

Saobraćaj na putu Beograd – Obrenovac u potpunom je kolapsu jer je kolona vozila formirana još na autoputu, nekoliko kilometara pre ulaska u Umku, odakle počinje magistralni put sa dve trake.

To suženje puta i jedan semafor u centru Umke svakodnevno formiraju „čep“.

Kolona vozila se proteže do Obrenovca, a vozila mile.

Traka tog regionalnog puta  iz pravca Obrenovca prema Beogradu u koji se ulivaju i vozila sa autoputa „Miloš Veliki“ je nešto rasterećenija.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Kolaps u saobraćaju na putu Beograd-Obrenovac”

  1. Biće lakše kada se u decembru pusti poludeonica od Jakova do Obrenovca . Tada će biti čepovi do Surčina ili Dobanovaca . Tako biva kada se svako bavi planiranjem izgradnje puteva .

  2. Lepo zamišljeno, trebaju nam autoputevi. Loše organizovano i vremenski sinhronizovano. Svaki dan putujem tom relacijom na posao i s posla, i ono što je posebno interesantno u kolima se vozi jedno ili dvoje, retko više. Pa možda i nismo tako siromašni, kada pored odličnog autobuskog prevoza na toj relaciji mi biramo privatne automobile. Ili smo samo nepromišeljeni i neodgovorni?

  3. Put Obrenovac-Beograd je sigurno najoptereceniji uSrbiji! Putovanje do Ade traje i po dva sata. Građani Obrenovca ništa nisu dobili izgradnjom autoputa ka Surčinu,takve izjave su obična laž!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.