Foto: Beoinfo

Govoreći o aktuelnoj situaciji u gradu, Mali je istakao da će veći broj gradilišta doneti više posla našoj građevinskoj industriji i radnicima.

Privreda beleži rast, a sa druge strane, posle svih tih investicija ostaju nam radna mesta, novi tržni centri, poslovne zgrade i drugi objekti, kazao je Mali.

On je istakao da je pre dva meseca urađen rebalans gradskog budžeta i po prvi put je napravljen tako što su prihodi bili veći od planiranih.

Govoreći o rekonstrukcijama koje su u toku u gradu, gradonačelnik je apelovao na sugrađane da budu strpljivi, jer će rezultat biti lepši Beograd.

Danas u Beogradu na vodi otvaramo kaskadnu terasu, biće puno mladih i dece, a na taj način aktiviramo još jedan deo promenade. Do kraja godine ćemo postaviti kamen temeljac za novu autobusku stanicu u Bloku 42, vrednost nekretnina raste i sve to je rezultat investicija u našem gradu, kazao je Mali.

Govoreći o novom „Bg portalu“, Mali je istakao da je na njemu moguće dobiti informacije o svim radovima u gradu, njihovom početku, završetku, kulturnim i sportskim manifestacijima i drugim dešavanjima, preneo je Beoinfo.