Od 17. maja počinje uređenje Petog parkića 1Foto: Beoinfo

Radovi na uređenju Petog parkića na Lionu počinju u ponedeljak, 17. maja i trajaće do kraja septembra, najavio je jutros zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

On je, u jutarnjem programu Studija B, da ispunjava ono što je obećao na sastanku koji je održao prošlog oktobra u Skupštini Grada Beograda sa građanima.

„Tako će građani posle 13 godina konačno dobiti svoj park. Sve je počelo 2008. godine kada je Grad Beograd prodao ovu parcelu privatnom investitoru. Posle protesta građana tadašnja gradska vlast je zaustavila gradnju, ali je Peti parkić ostao u vlasništvu privatnog investitora. Tako su prevarili i građane koji nisu dobili uređen park i privatnog investitora koji nije dobio drugu parcelu da gradi, kako mu je obećano. Prošle jeseni pregovarao sam u ime Grada Begrada sa privatnim investitorom i on je pristao da pokloni parcelu Beogradu“, naveo je Vesić a prenosi Sekretarijat za informisanje grada Beograda.

On je rekao da na ovaj način gradska vlast i građani zajedno uređuju naš grad kako bi postao bolje mesto za život svih ljudi.

„Hvala građanima što su učestvovali u glasanju i sami birali sadržaje koje žele u novom parku. Do kraja septembra uživaćemo u novoj zelenoj oazi našeg grada“, poručio je Vesić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Od 17. maja počinje uređenje Petog parkića”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.