Trenutno postoji 27 klubova za seniore, a kako navodi gradski menažder Goran Vesić, planirana su još tri do kraja 2018. godine.

– Radom klubova obuhvaćeno je 10.000 seniora, koji imaju besplatne edukacije, druženja, izlete i sve drugo što im je potrebno kako bi poboljšali kvalitet svog života, ističe Vesić.

U prethodne tri godine, pored revitalizacije postojećih klubova za starije i obezbeđenja nove opreme za klubove na opštinama Obrenovac, Stari grad, Palilula i Voždovac, otvoreno je šest novih klubova na opštinama Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Rakovica, Zvezdara i Barajevo. Na teritoriji opštine Vračar već postoji jedan klub za stare na adresi Sime Igumanova 4, ali zbog velikog broja zainteresovanih penzionera, Grad je otvorio još jedan klub koji će biti dostupan penzionerima iz svih gradskih opština.


O Igoru Holodkovu

Dobitnik je nagrade za najbolje delo o masovnim komunikacijama 1991. godine, a takođe i nosilac Ordena zasluga za narod, Ordena bratstva i jedinstva i Ordena rada. Bio je u Odboru za podizanje Doma štampe u Beogradu