Otvoreno besplatno klizalište u Stepi 1Foto: GO Voždovac

Svim mališanima, kao i onim nešto starijim Voždovčanima – ljubiteljima klizanja, Gradska opština Voždovac omogućila je besplatno klizalište ove zime.

Onima koji nemaju svoju opremu, simbolično će se naplaćivati samo iznajmljivanje klizaljki, i to 100 dinara po paru. Klizalište, će biti otvoreno naredna dva meseca, a radiće svakog dana od 10-22 sata, i u večernjim časovima, bez obzira na vremenske uslove.

Opština je izdvojila dva miliona dinara kako bi već drugu godinu  u najmlađem voždovačkom naselju radilo klizalište, za koje se neće plaćati ulaz, rekao je predsednik opštine Aleksandar Savić.

On je izrazio uverenje da će sledeće godine Opština obezbediti dodatna sredstva, kako bi se otvorilo slično klizalište u još nekom delu Voždovca.

Opština Voždovac, prema rečima predsednika Savića, priprema ove zime za sve voždovačke mališane još muzičkih i zabavnih sadržaja, koji će se održavati u „Voždovačkom centru – Šumice“.

Na otvaranju klizališta, veliku žurku na ledu priredio je Peđolino, a kompanija „Soko Štark“ obezbedila je slatke poklon paketiće, koje je malim klizačima podelio Deda Mraz.