Obraćajući se gostima na proslavi 10 godina rada hotela Holiday Inn u Beogradu, Živorad Vasić je najavio proširenje saradnje između Delta Holdinga i InterContinental Hotels Group, najveće hotelske grupacije u svetu.

„Beogradu su potrebni i veliki, ali i manji hoteli. Mi počinjemo gradnju izuzetno atraktivnog hotela sa 4 zvezdice, između Knez Mihailove i Čika LJubine ulice i u to investiramo 20 miliona evra. Verujemo da ćemo za 18 meseci otvoriti prvi butik hotel kod nas. Ali nećemo tu stati, jer imamo čvrsto obećanje gradskih vlasti da ćemo dobiti dozvolu da gradimo i InterContinental na Novom Beogradu. Nismo odustali ni od gradnje Delta Planeta na Autokomandi, u koji smo spremni da uložimo oko 200 miliona evra“, najavio je Živorad Vasić.

Prvi Indigo hotel otvoren je 2004. u Atlanti, a danas ih ima 64 širom sveta. Hoteli Indigo spadaju u grupu butik hotela, karakteriše ih nesvakidašnji i inspirativan dizajn, kao i česte promene u detaljima enterijera, umetničkim delima, muzici, mirisima… Brend Indigo poznat je i po tome što na najveći mogući način uvažava kulturu, karakter i istoriju sredine u kojoj se pojavljuje: od dizajna koji se uklapa u okruženje, do menija i lokalnih sastojaka u kuhinji.