Za vreme praznika dežurne pošte radiće u Savskoj 2, na Šumadijskom trgu 2a , u Ulici pilota Mihajla Petrovića 8-12 i u Glavnoj 8 u Zemunu od 8 do 15 časova, dok će pošte u TC „Novi Merkator“ u Bulevaru umetnosti i u TC „Stadion šoping centar“ u Zaplanjskoj 32 biti otvorene do 19 časova.

Radno vreme pošte u TC „Big fešn“ u Višnjičkoj 84 biće od 9 do 19 časova, a u „Univereksportu“ u Nehruovoj 68b od 8 do 20 časova. U Takovskoj 2 pošta će raditi non stop. Biće otvorene i jedinice poštanske mreže na graničnim prelazima, saopštavaju iz Javnog preduzeća „Pošta Srbije“.

Javni prevoz saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, ističu iz Javnog komunalnog preduzeća Gradsko saobraćajno preduzeće ,,Beograd”.

JKP „Parking servis“ neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada a šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7, biće zatvoreni.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće otvoreni na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Od ponedeljka, 13. novembra, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu, navode na zvaničnom sajtu Javno komunalnog preduzeća “Parking servis” Beograd.


Dežurne apoteke

Sve dežurne apoteke “Sveti Sava” u Nemanjinoj 2, “Prvi maj” u Kralja Milana 9, “Bogdana Vujoševića” u Goce Delčeva 30, ” Zemun” u Glavnoj 34 u Beogradu, radiće 24 časova.