Foto: Beoinfo

Prema njegovim rečima, JKP „Beograd-put” je po nalogu JP „Putevi Srbije” izvelo radove u Ulici kneginje Zorke, na delu od Bulevara kralja Aleksandra do Bulevara oslobođenja, za koju je izrađen projekat kolovozne konstrukcije, te da vrednost radova iznosi 50 miliona dinara.

Radovi su se zbog zatvaranja saobraćaja izvodili fazno. Prva faza – od Bulevara kralja Aleksandra do Krunske ulice, zatim od Krunske do Njegoševe ulice, od Njegoševe do Makenzijeve ulice, od Makenzijeve do Ulice Svetog Save i od Ulice Svetog Save do Bulevara oslobođenja – rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, ovim radovima nisu obuhvaćene raskrsnice ulica Kneginje Zorke sa Krunskom i Njegoševom, s obzirom na to da se očekuje da će se one naći u programu radova JP „Putevi Beograda” za 2019. godinu. Takođe, ni raskrsnica Kneginje Zorke i Makenzijeve nije bila tretirana budući da je u planu rekonstrukcije Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju.

Vesić je zahvalio građanima na strpljenju i dodao da se sada radi kvalitetnije, te da će posle rekonstrukcije saobraćajnice trajati duže i neće biti potrebno da se nakon kratkog vremena opet obnavljaju, kao što se to radilo do sada.