Čitaoci

I u EU je praktično zabranjen promet GMO proizvoda

Odgovarajući na svoje gore postavljeno pitanje, poštovana gospođa Todorović na početku svoga teksta govori o prednosti učešća Srbije u članstvu Svetske trgovinske organizacije (STO)…

Nedopustivo ponašanje lekara

Dana 1.02.2018. u 16 i 30 imala sam zakazan ginekološki pregled u Domu zdravlja u Mladenovcu kod jednog doktora (ime poznato redakciji).

Danasovci, izdržite!

Danasovci, znam da ste na vetrometini i da trpite veliki medijski pritisak, znam da ste izloženi opasnošću da neko bude povređen ili, ne daj bože, nešto još gore, znam za sve te teškoće i žrtve koje podnosite.

Dačić ambasadorima: Ubistvo Ivanovića pretnja za region

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić prisustvovao je danas kao glavni govornik, ručku sa ambasadorima država članica EU, čiji domaćin je bio šef Delegacije EU u Beogradu Sem Fabrici.

Ulica po Oliveru Ivanoviću

Svoju ličnu reakciju o mučkom ubistvu Olivera Ivanović ne mogu zadržati samo na objavljivanju njegove fotografije na društvenim mrežama.

O vršnjačkom nasilju

Zamislite koliko je teško žrtvama nasilja da javno govore o tome, kada je meni pišući ovaj tekst koji će govoriti o raznim oblicima nasilja kojih sam bila, neposredno, deo, neizmerno teško.

Donald Tramp se drži obećanja

Čitavu godinu posle Trampove pobede na predsedničkim izborima u SAD ovdašnja javnost i dalje je puna mišljenja i komentara na gornju temu.

Kutinjo i Liverpul

U Vašem listu od srede, 3. januara 2018, u rubrici Sport, privukao mi je pažnju članak vašeg sportskog komentatora (inicijali N. M.) pod naslovom „Kutinjo štrajkuje, Liverpul se bruka“.