U rubrici Pitanje – odgovor, na pitanje „Kako komentarišete potpuno različita tumačenja sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu“, iza mog imena piše Tanja Matić, Institut za istraživanje rata i mira (IWPR) u Prištini. Verujem da je u pitanju nesporazum, jer ja sam za IWPR u Prištini radila do 2004.

U rubrici Pitanje – odgovor, na pitanje „Kako komentarišete potpuno različita tumačenja sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu“, iza mog imena piše Tanja Matić, Institut za istraživanje rata i mira (IWPR) u Prištini. Verujem da je u pitanju nesporazum, jer ja sam za IWPR u Prištini radila do 2004. Svakako, IWPR ne postoji u Prištini od 2005, a BIRN je nastao kao organizacija koju je IWPR stvorio tokom rada na Balkanu.
Trenutno radim u Inicijativi mladih za ljudska prava, u čije sam ime i odgovarala na pitanje, pa vas molim da to ispravite. Svakako, na raspolaganju sam vam kada je reč o Kosovu, i kada vam od koristi može biti viđenje stvoreno na osnovu četvorogodišnjeg iskustva života i rada na Kosovu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari