Zaustaviti instant reformatore

LIČNI STAV

Ostavite komentar

  1. Nego da ostane TIO koje se predstavlja da je temelj robotike, elektronske industrije, svih mašina i tehnologija, tako što ćemo da seckamo letvice? To moje dete radi u OŠ. Zašto lepo ne kažete da su u pitanju časovi.
    Nastavnici TIO koji rade kkao treba, dokle ćete da čuvate leđa većini koja ne radi ništa na časovima TIO i sve što ima smisla obezvređuje?

Ostavite komentar

Lični stavovi

"Juriće vas po ulicama": Zašto se opozicija pravda vlasti zbog izjave Jove Bakića? 10

„Juriće vas po ulicama“: Zašto se opozicija pravda vlasti zbog izjave Jove Bakića?

Kako opoziciju naterati da se ograđuje od nečega sa čime nema veze? Lako, pomeneš im skoro pola decenije staru izjavu sociologa Jove Bakića „juriće vas po ulicama“ - i oni kao po komandi krenu da se ograđuju od lika i dela profesora univerziteta, iako i sami misle da represija autokrate, začinjena gebelsovskim propagandnim metodama, ne može da se završi ni lako, ni jednostavno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. maj 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.