Foto: Grand hotel Tornik

Obuku će realizovati Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije (HORES) u stvarnim radnim uslovima u eminentnim ugostiteljskim objektima, uz angažovanje vrhunskih predavača.

Uz mogućnost zaposlenja, polaznici koji budu uspešno završili obuku dobiće uverenje o stečenim kompetencijama koje je akreditivalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije.

Do 18.marta, kako je navedeno u konkursu, mogu da se prijave kandidati koji su nezaposleni, starosti od 18–35 godina i koji žive na teritoriji Zlatibora, Čajetine, Nove Varoši, Užica… Prijavljivanje je moguće u sedištu HORES-a u Beogradu, na telefon 011/2642-341 ili putem elektronske pošte imhos.hores@gmail-com.

Besplatna obuka je deo projekta Podsticanje zapošljavanja mladih koji je osmišljen u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje, pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) SR Nemačke, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, a sprovodi ga Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

Povezani tekstovi