Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Vozači treba da znaju da danas od 7 do 16 sati zbog radova na deonici petlja „Jagodina“-petlja „Batočina“ saobraćaj će se iz vozne i preticajne saobraćajne trake preusmeravati kroz zaustavnu.

Na Auto putu E/75 , smer Subotica – Novi Sad- Beograd od 9 do 15 sati radovi na kontroli nultnog stanja pa će za saobraćaj naizmenično biti zatvarane brza i vozna saobraćajna traka.

Zbog radova na sanaciji mostovske konstrukcije na deonici Žagubice – Krepoljin do 22.maja saobraćaj preko mosta se odvija jednom stranom

Na deonici od Krepoljina do Žagubice radovi na održavanju do 30. juna uz naizmenično propuštanje vozila. Radovi se izvode i na rehabilitaciji mosta preko Dobrinjske reke, na deonici Požega- Kosjerić do 4.juna uz naizmenično propuštanje vozila. Zbog radova na izgradnji auto-puta E -763, Beograd – Požega, do 30.oktobra na snazi je obustava saobraćaja od Latkovića do Dudovice, u zoni ukrštanja državnih puteva. Saobraćaj je od sela Latkovića preko Ljiga do sela Dudovica i obratno.

U toku je i sanacija klizišta kod mesta Blizonje, na deonici Kraljevo – Valjevo. Saobraćaj se odvija dvosmerno: iz pravca Valjeva ka Šidu srednjom trakom, iz pravca Šida ka Valjevu krajnjom desnom zaustavnom trakom.

Do 25. maja na deonici Osečina – (Osladić) Valjevska Kamenica izvode se radovi na sanaciji klizišta. Saobraćaj za putnička vozila se odvijaju naizmenično jednom kolovoznom trakom. Kamioni sa prikolicom i šleperi preusmeravaju se na deonicu Osečina Valjevo.