Bodrožić: Ova godina je prekretnica, bićemo “pukovnici ili pokojnici”

Promocija i prodaja Koraksovih novogodišnjih kalendara u Nišu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ja bi da budem „pukovnik“ nesto mi se ne dopada da budem „pokojnik“ Na kraju krajeva u Srbiji ce se desiti ustanak ili prevrat poput onog 05. oktobra 2000. godine ali ovog puta mnogo suroviji i ici ce se „do kraja“, to je valjda svima jasno. Ova olosokratija na vlasti nece mirnim i demokratskim putem „otici“ sa uzurpirane vlasti. I pored ovakve razbijene i „kilave“ opozicije, isplivace narod kome je vise svega dosta, po svim nivoima i segmentima ove mafijaske diktature. Ovo je vise neizdrzivo, nece se vise pitati ko je „vlast“ a ko je tzv „opozicija“, dolazi pobuna koja je neminovna a posle neka nam je Bog na pomoci ako ni On nije digao ruke od Srbije i ovakvog jadnog i bednog „srpstva“.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

29. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.