Cena po učesniku biće 350 evra u dinarskoj protivrednosti, a u nju su, kako je objašnjeno, uračunati pun pansion, sportska oprema, test fizičke sposobnosti i uručenje diploma.

Miloje Rajović, predsednik SO Čajetina, saopštio je da će ta opština finansirati učešće petnaestoro dece iz srpskih enklava na Kosovu i Metohiji.

Zahvalivši čajetinskoj opštini na finansijskoj podršci, Ivan Tomić, sportski direktor FK Partizan, istakao je da će polaznicima biti obezbeđeni vrhunski uslova i rad sa istaknutim fudbalskim trenerima. „Kamp je otvoren za svu decu, kojoj želimo da pružimo mogućnost da se pridruže Partizanu i sportu. Siguran sam da će kamp postati tradicija i da će biti veoma posećen“, rekao je Tomić, dodavši da će kamp biti tematski obojen i posvećen šutu i driblingu, a da će demonstratori i treneri biti iz Partizanove omladinske škole fudbala.

– Polaznici će raditi prema konceptu škole FK Partizan, koja je garant uspeha. U trajno vlasništvo dobiće dva kompleta sportske opreme, a njihov rad pratiće istaknuti treneri. Najtalentovaniji će imati priliku da budu gosti u našem sportskom centru, a neki će možda postati i naši prvotimci, poručio je Vladimir Jarić, izvršni direktor Partizana.