Ceca helikopterom Vlade RS u noćni klub? 1Sa novogodišnjeg koncerta u Banjaluci Foto: Youtube/Printscreen

Poslanički klub Partije demokratskog progresa (PDP) u Skupštini Republike Srpske (RS) zatražio je danas od Vlade RS da hitno odgovori da li je tačno da je helikopter RS, u novogodišnjoj noći dovezao pevačicu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci.

Oni traže hitan odgovor na pitanje za koje tačno potrebe je 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine korišten helikopter u vlasništvu RS, a koji je pod direktnom nadležnosti Kabineta predsednika RS, javila je Fena, a preneo Klix.ba.

„S obzirom na to da su se pojavili skandalozni medijski napisi, kao i fotografija koja to dokazuje, na kojima se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa RS dovezao pevačicu Cecu Ražnatović na nastup u noćni klub, u vlasništvu ljudi bliskih Miloradu Dodiku, od Vlade RS tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let“, navodi se u saopštnju PDP.

Iz Srpske demokratske stranke (SDS) su najoštrije osudili to što Vlada RS, kako je navedeno, zloupotrebljava Helikopterski servis za potrebe dolaska pevačice Svetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom
ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

„O dolasku Cece Ražnatović, na nastup u privatni ugostiteljski objekat u Banjaluci, helikopterom plaćenim novcem građana RS, svedoče fotografije i snimci na Facebook i Instagram profilima srpske pevačice“, saopšeno je iz te stranke.

Podseća se da je u augustu 2017. godine Vlada zadužila RS za 9,4 miliona KM za kupovinu novog helikoptera.

„Kreditno zaduženje za novu letelicu Helikopterskog servisa platiće građani RS. Pitamo Vladu da li građani iz svojih već odavno praznih džepova treba da plaćaju privatna putovanja pojedinaca. Krajnje je neprimereno i nezakonito korištenje javnih resursa RS za privatne potrebe, a sve po nalogu Milorada Dodika koji je još jednom pokazao svu svoju bahatost i težnju da imovinu RS tretira kao svoj privatni posed“, tvrdi se u saopšenju SDS.

*Slučajnom greškom u prvobitnom naslovu pisalo je Vlada Srbije umesto Vlada RS. Izvinjavamo se čitaocima i javnosti.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

21 reagovanja na “Ceca helikopterom Vlade RS u noćni klub?”

  1. Gradjani su vec platili Cecin koncert oko 45000 evra pa sta je jedna voznja hilihopterom a mozda je i uracunata u cenu. 🙂

  2. Bravo, prvo smo ovu malu sa pijace pocastili onim milionima i odmorom kod kuce, a sada joj ustupamo helikopterski prevoz. Cime je to zasluseno, zaslugama muza ubice, lopava, ratnog zlocinca ili njenim dizanjem kulturnog nivoa naroda. Nije bitno, srezite malo u prosveti i penzionom pa je jos malo vozajte po ljepim nasima. Ako se ovako trosi nije se problem malo stisnuti i sacekati jos kojih dve godine.

  3. Na sve ove zahteve Dodik ce im otpevati onu :"Ne moze mi niko nista jaci sam od sudbine….Moze mu se ,covek radi sta mu se prohte a sve u interesi RS i njene sirotinje..

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.