Sa prozora zgrade, demonstranti su bacali štampače i drugu kancelarijsku opremu, dok je druga grupa demonstranat bila „zadužena“ za pisanje grafita na jednoj strani zgrade. Procenjeno je da se oko 4.000 demonstranata našlo u policijskom obruču oko sat vremena, u situaciji koju su u Skotland jardu označili kao „pojačani stepen nasilja“. Demonstranti su jučerašnji protest nazvali „Dan finansijskih luda“.

Ispred američke ambasade u Londonu okupilo se oko 2.000 demonstranata u okviru takozvanog marša „Stop ratu“ koji je vodio ka Trafalgar skveru. Studenti i penzioneri pridružili su se demonstrantima, od kojih su mnogi držali parole na kojima je pisalo „Izađite iz Iraka i Avganistana“ i „Oslobodite Palestince“.

Juče su održane i protestne šetnje na čijem su čelu bila „četiri jahača Apokalipse“ koji su predstavljali rat, klimatski haos, finansijske prevare i gubitak prihoda, posla i doma. Navodi se da je najmanje osam osoba uhapšeno zbog nošenja policijske uniforme. Na ulicama Londona razmeštene su jake policijske snage, a grad nadleću helikopteri. U velikom broju banaka je pojačano obezbeđenje. U protestima učestvuju anarhisti, antikapitalisti, studenti, sindikalci, nezaposleni i mnogi drugi koji su pogođeni svetskom finansijskom krizom.