Direktor JP Pošta Srbije: Žiteljima Apelovca nije isporučena pošta zbog otkaza poštara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Pošte Srbije je antisrpski firma. Ne primaju pošiljke adresiranu na ćirilici za B IH iako je u Bih ćirilica službeno pismo. Npr pokušao sam poslati pismo službeno u Sarajevo ali se Pošte Srbije samocenzurišu i odbijaju sve adresiranu ćirilicom.

  2. Jos od nove godine sam licno doziveo da nekoliko pisama iz EU na srpske adrese nije isporuceno a nije ni vraceno jer naravno napisan je i posiljalac! To znaci da su bacena jer u njima nije bilo para kao sto se mozda neko ponadao! Treba pitati Dordevica da li su i Posta kao i Zeleznica Srbije blokirale medunarodni saobracaj i ako jeste zbog cega se to ne objavi?

  3. E gazite nas sa svih strana, kancelarije prenatrpane a reoni prazni. Pa gazi ranika zašto nemože za trojicu da uradi… Iš bando

  4. Šta je čudno u okolini Aranđelovac selo Kopljare za godinu dana maksimalno je pet puta dostavljena pošta . Velika sramota neznam samo kako primaju plate tako neodgovorna lica.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

Nasovna za 31. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.