Dorćolci se opraštaju od pevača Džeja Ramadanovskog (VIDEO) 1Foto: (1.) Džej Ramadanovski / Printscreen - Youtube (2.) Twitter - Printscreen / @robert_coban

Ispred kafane na Dorćolu u kojoj je Džej Ramadanovski voleo da provodi vreme, večeras je organizovan oproštaj od preminulog pevača.

Kako prenosi RTS, na video bimu se emituju snimci koncerata i puštaju njegove pesme.

Okupljeni su u čast preminulog pevača organizovali bakljadu, a na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se da se jedan deo okupljenih ne drži preporuka protiv širenja epidemije korona virusa.

Sudeći prema snimcima sa Tvitera, u jednom trenutku je došlo do huškanja i tuče. Zbog toga su građani protestovali, ističući da večeras sa Dorćola treba ispratiti mirnu sliku jedinstva i večeri za pamćenje.


Pevač Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a ispratile su ga brojne kolege, članovi porodice i prijatelji.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Dorćolci se opraštaju od pevača Džeja Ramadanovskog (VIDEO)”

  1. Koji primitivizam.A slepi krizni štab na proslavi vidi samo zakonitih pet na otvirenom i deset u zatvorenom prostoru.

  2. Uz svo poštovanje i saučešće ipak je na snazi zabrana okupljanja i organizovanja bilo kakvih manifestacija.Ko je ovo odobrio , organizovaoi uz čiju podršku ili ko ovo nije sprečio ?Pitanja na koja neće biti odgovora,ali će. za par dana, dati rezultate.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.