DS zatražila prelazak na onlajn nastavu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

    1. Na čemu svaka čast? Na onepismenjavanju dece? Koliko znam od početka godine roditelji mogu da biraju model nastave.Ili se ovde ne radi o deci uopšte?

  1. Ako nije tajna, kako se došlo do intervala od 15 dana? Šta ćemo postići za tako malo vremena? „Zaravniti krivu“? I damama i gospodi iz DS-a i vlasti izgleda da je ista stvar na pameti, ali to nije pomoć prosveti… Tri i po meseca smo bili onlajn proletos, da podsetim, a nekog spektakularnog efekta na smanjenje broja zaraženih baš i nije bilo…

  2. Kako izgleda u praksi online nastava za osnovce, recimo za decu koja upravo polaze u prvi razred? Da li baš sva ta deca u celoj Srbiji imaju kompjutere i da li baš sva deca pre polaska u školu nauče da pišu i barataju tastaturama?

  3. Da obrazovanje je itekako ugroženo još od marta meseca.Vaša glupa prepucavanja i kontriranja samo deci štete.Užas šta radite .I vi i oni sramota.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Žena uz ženu: Karcinom dojke nije bauk, budi hrabra 7

Žena uz ženu: Karcinom dojke nije bauk, budi hrabra

Pod sloganom "Budi hrabra" danas je, na Trgu republike, održana manifestacija posvećena borbi protiv karcinoma dojke, na kojoj je najavljena serija događaja koji će biti održani u oktobru, mesecu u kom se, na globalnom nivou, obeležava borba protiv ove opake bolesti.

Naslovna strana

25. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.