Foto: FreeImages/ Clyde Steven

 

“U Ulici radnih akcija ispred broj 36 zatečena je povređena osoba. Povrede je najverovatnije zadobila vatrenim oružjem i prevezena u Urgentni centar”, navode iz policije za „Blic“.

Beogradski list se poziva na izvore iz Hitne pomoći i navodi da je ranjeni muškarac upucan puškom.

“Prema našim informacijama pucnjava se dogodila na adresi Radnih akcija 47. Povređeni muškarac star oko 30 godina prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar”, navode iz Hitne pomoći.

„Blic“ ističe da je ranjeni muškarac vođa jedne od grupa navijača Partizana, kao i da je već ranjavan 2013. godine u Železniku kada je nepoznati napadač u njega ispalio četiri hica iz pištolja.

Kako se navodi, on je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Policija je nešto pre 21 čas saopštila da je N. E. rođen 1991. godine uhapšen je zbog sumnje da je ranije tokom dana automatskim oružjem teško ranio A. K. u Železniku.

“U toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja, a veliku pomoć u akciji pružili su i građani koji žive nedaleko od mesta hapšenja”, navodi se u saopštenju.

Podsećamo, samo nekoliko sati ranije još jedan muškarac je ranjen iz vatrenog oružja u Rakovici, a beogradski mediji navode da je i tu došlo do navijačkog obračuna.

Mladić je ranjen kada je njemu i još dvojici u Ulici Stevana Opačića prišla grupa nepoznatih osoba, od kojih je jedna otvorila vatru.