Gile (Električni orgazam) podržao Klub čitalaca Danasa 1Foto: Miroslav Dragojević

„Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati i dalje nezavisno novinarstvo“, kaže Gile.

List Danas, tokom juna meseca, u okviru crowdfunding kampanje, pokrenuo je zajednicu svojih vernih čitalaca – Klub čitalaca Danasa, sa idejom da jedan od redovnih izvora prihoda lista, uz oglase i projekte, budu upravo čitaoci.

Na portalu www.danas.rs – klub.danas.rs omogućili smo sistem za elektronsko plaćanje karticama, iz zemlje i inostranstva, tako da će svi koji podržavaju naš rad moći da u tri klika uplate kratkoročne donacije, pretplate se na PDF ili štampano izdanje lista ili učlane u naš Klub čitalaca.

Članovi Kluba, uz mesečnu cenu od 990 dinara, svako veče na mejl dobijaju PDF izdanje sutrašnjeg broja našeg lista, kao i člansku karticu s kojom ostvaruju popuste na proizvode i usluge na raznim mestima, poput pozorišta, knjižara i restorana.

Klub čitalaca Danasa

Frontmen grupe "Električni orgazam" Srđan Gojković Gile podržao #KlubČitalacaDanasa Podrži i ti! Učlani se na https://klub.danas.rs/#podrzidanas

Gepostet von Danas am Dienstag, 27. August 2019