Jovanović (DSS): Hitno rasvetliti optužbe o podvođenju u Jagodini 1Foto: BETAPHOTO/ Metla info

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ocenio je danas da je neophodno da se hitno i u potpunosti rasvetle optužbe za podvođenje maloletnica i pedofiliju u Jagodini.

Član predsedništva Narodne stranke, advokat Borivoje Borović izjavio je danas da je tužilaštvo već trebalo da reaguje povodom navoda o pedofiliji u Jagodini, koji su izneseni na konferenciji za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

„Nadležni javni tužilac mora odlučno da reaguje na javna svedočenja i navode o podvođenju maloletnica, organizovanoj maloletničkoj prostituciji i pedofiliji u Jagodini hitnim pokretanjem sprovođenja istražnih radnji radi utvrđivanja istine. Hitnost i potpuno obaveštavanje javnosti o svim preduzetim merama i istrazi su neophodni jer je javnost opravdano uznemirena teškim optužbama na račun nosilaca važnih državnih funkcija“, naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

Lider DSS je dodao da slučaj optužbi za podvođenje maloletnica ne sme da ostane bez jasnog epiloga i zakonskog sankcionisanja odgovornih.

„Jer ono što je već danas svima potpuno jasno jeste da se radi ili o teškim krivičnim delima ili o lažnom prijavlјivanju“, naveo je on.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić optužila je juče Markovića da je organizovao „žurke“ u selu Končarevo kod Jagodine na kojima su „devojčice od 15, 16, 17 godina“ podvođene pojedinim funkcionerima.

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma odbacio je te optužbe kao „najgnusnije laži koje je ikada čuo“ i najavio da će tim povodom, sam otići u tužilaštvo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Jovanović (DSS): Hitno rasvetliti optužbe o podvođenju u Jagodini”

  1. Za ovo se znalo godinama. Svi su se pravili gluvi i slepi. Sada je neko naredio da se to stavi na dnevni red. Počinje demontiranje režćima, sa one „tanje strane“. Zna se i ko decenijama valja ugalj iz Resavice, otkupluje po „fabričkim cenama“, a prodaje po X3 i trpa pare u džepove, dok država subvencioniše taj nerentabilni rudnik stotinama miliona evra godišnje umesto da ga zatvori. To je samo jedan od „zabrana“ iz koga se finansira SPS, najveća kriminalna banda u istoriji Srbije. Ako sad država ne bude reagovala i sve pohapsila, onda narode, svi na ulicu. Šta još treba da nam urade, pa da reagujemo. Sutra će nas silovati po kućama. A možda za bolje i nismo.

  2. Eh, kada OVAJ zatrazi istragu, svi se zalede! Dokle cete protezirati malog uslickanog fasistu? Njegova stranka vec nas je dovoljno ojadila.

    • Prvo, kakve veze to ima sa slučajem?! Čovek je izjavio ono što bi svako normalan rekao. Drugo, kada ste već „profesorka“, trebalo bi da nam obrazložite zašto je gospodin Jovanović fašista, kada ga već optužujete. Sve u svemu, jadna ta deca kojima ste Vi „profesorka“, vidi se da ste „odličan“ pedagog.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.