Jovanović (DSS): Hitno rasvetliti optužbe o podvođenju u Jagodini

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Za ovo se znalo godinama. Svi su se pravili gluvi i slepi. Sada je neko naredio da se to stavi na dnevni red. Počinje demontiranje režćima, sa one „tanje strane“. Zna se i ko decenijama valja ugalj iz Resavice, otkupluje po „fabričkim cenama“, a prodaje po X3 i trpa pare u džepove, dok država subvencioniše taj nerentabilni rudnik stotinama miliona evra godišnje umesto da ga zatvori. To je samo jedan od „zabrana“ iz koga se finansira SPS, najveća kriminalna banda u istoriji Srbije. Ako sad država ne bude reagovala i sve pohapsila, onda narode, svi na ulicu. Šta još treba da nam urade, pa da reagujemo. Sutra će nas silovati po kućama. A možda za bolje i nismo.

  2. Eh, kada OVAJ zatrazi istragu, svi se zalede! Dokle cete protezirati malog uslickanog fasistu? Njegova stranka vec nas je dovoljno ojadila.

    1. Prvo, kakve veze to ima sa slučajem?! Čovek je izjavio ono što bi svako normalan rekao. Drugo, kada ste već „profesorka“, trebalo bi da nam obrazložite zašto je gospodin Jovanović fašista, kada ga već optužujete. Sve u svemu, jadna ta deca kojima ste Vi „profesorka“, vidi se da ste „odličan“ pedagog.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

Nasovna za 31. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.