Od udara kamenicama, jedan policajac je zadobio lakše povrede. Incident se nastavio i na stadionu kada su navijači iz Kragujevca nameravali da se obračunaju sa delom navijača užičkog tima, ali u tome ih je sprečila policija. Nakon utakmice, ispred stadiona, navijači Radničkog su nasrnuli na policiju, a prema saznanjima Danasa, privedeno je nekoliko navijača oba tima, a šteta je pričinjena na autobusu Kragujevčana i na jednoj trgovinskoj radnji. Policijska uprava u Užicu nije se oglasila o tom događaju, a to zvanično nije učinila ni uprava FK Sloboda.

Ivan Čančarević, trener Slobode, tvrdi da ništa ne zna o navedenom događaju, da je tokom utakmice „atmosfera u timu i među navijačima bila sjajna i da je doprinela pobedi Slobode sa 1:0“.

– Svi navijači Slobode bili su na stadionu i prvi put čujem informacije o incidentu, izjavio je ČančarevićRadio Luni.

Sindikat srpske policije, čije je sedište u Užicu, u svom saopštenju dostavljenom medijima, osudio je „divljačko ponašanje dela navijača užičkog kluba“ i zahteva da se hitno identifikuju vinovnici tog napada, privedu i da se protiv njih pokrene sudski postupak.

– Grupa huligana koja sebe neopravdano naziva navijačima, kamenicama je zasula autobus, navijače iz Kragujevca i pripadnike Policijske uprave Užice. Tom prilikom je povređen jedan policajac i naneta veća materijalna šteta, saopštio je taj sindikat i upozorio da „procesi protiv huligana traju veoma dugo i da se na presude dugo čeka, zbog čega Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim terenima gubi preventivni smisao“.