Marković Palma: Tražiću veštačenje o zdravstvenom stanju Marinike Tepić 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da će u ponedeljak zatražiti veštačenje o zdravstvenom stanju potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić i još jedne žene iz Jagodine, koje su iznele sumnje da je podvodio maloletnice na skupovima koje je organizovao.

On je gostujući na TV Hepi takođe rekao da će nakon toga tražiti od tužilaštva da se oglasi i kaže kakve dokaze je pronašla u mobilnom telefonu koji policija navodno poseduje.

Tepić je ranije izjavila da policija poseduje telefon Markovićevog saradnika, u kome se navodno nalaze snimci i fotografije nagih maloletnih devojčica.

Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević izjavila je nakon toga da je Tepić iskoristila njenu „privatnu situaciju“, kada joj je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne fotografije njene maloletne ćerke.

„Tražiću da se utvrdi da li su one psihički zdrave, a od tužilaštva da se oglasi kakve su naloge našli u (zaplenjenom) telefonu. Možda su one zdrave, ali ih je nešto udarilo u glavu, videćemo“, kazao je Marković.

Lider Jedinstvene Srbije je ocenio i da je na konferenciji za novinare SSP svedočenje za podvođenje izneo „kriminalac“, koji je na snimku skremlbovan „kako se ne bi pojavio na sudu“, a ne kako bi se zaštitio njegov identitet.

Marković je naveo i da će tražiti da tužilaštvo ispita da li predsednik SSP-a Dragan Đilas „ima neku saradnju“ sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, jer se navodno služi njihovim jezikom.

„On je pretio svojoj bivšoj supruzi da će da joj odrubi glavu… Zemunski klan je za njega malo dete. Neka (tužilaštvo) u istražnom postupku (uhapšene iz Belivukove grupe) pita da li su imali neki kontakt sa Draganom Đilasom“, rekao je Marović.

On je takođe pozvao osnivača Fondacije „Tijana Jurić“ Igora Jurića da što pre javno kaže ko je političar za koga se sumnja da je pedofil.

Marinika Tepić očekuje da slučaj iz Jagodine preuzme Tužilaštvo za ogranizovani kriminal

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

19 reagovanja na “Marković Palma: Tražiću veštačenje o zdravstvenom stanju Marinike Tepić”

 1. Kakva bahatost, kakav bezobrazluk koji ne dolikuje nekom javnom licu.
  Ovakav govor bi preko noci bio sankcionisan u svakoj normalnoj zemlji.
  Politicari NE SMEJU tako da istupaju. Ali ovde je kao u mocvari punoj blata.
  Pa se posle pitate zasto svi koji mogu napustise ovu zemlju…

 2. Najpre ovaj čovečuljak mora da bude veštačen! Osim nepočinstava, on nema drugih aktivnosti. Neškolovan, primitivan, nakaradan, malo li je za bruku jedne zemlje? Dokle ovakvi sede u Skupštini, nema nam spasa!

  • Ја бих хтео да у скупштину доведу кокошке из Моровића!!!

  • Jadna je Srbija u kojoj su Palma pozicija a Tepićka opozicija. Mislim da bi obadvoje morali da prodju psihijatrijsku kontrolu. Da budem jasniji ne bih ni jednom od njih dvoje smeo da okrenem ledja.

 3. „Tražiću veštačenje o zdravstvenom stanju Marinike Tepić“ A mi ostali?
  Tražićemo veštačenje o zdravstvenom stanju nacije pod Palmama!!!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.